Vakbeurs, expositie of publieksbeurs

Flexibele en multifunctionele ruimtes

Aviodome Amsterdam is geschikt voor beurzen tot 2.500 bezoekers. Te denken valt aan vakbeurzen, exposities, markten, productpresentaties, netwerkevenementen, en andere bijeenkomsten. De locatie heeft een oppervlakte van 5.000 m². Je hebt de keus uit 17 multifunctionele ruimtes.

De locatie is voorzien van faciliteiten als water, elektra en internet (1.000 mb glasvezelverbinding). De hal beschikt over diverse transportdeuren, waardoor grote voertuigen en objecten moeiteloos naar binnen kunnen.

 

De ruimtes in het Aviodome zijn uitstekend met elkaar te combineren. De zalen van het Aviodome zijn voorzien van state-of-the-art technische en audiovisuele faciliteiten. En met eigen horecafaciliteiten zorgen we voor een foodbeleving die perfect aansluit bij jouw bijeenkomst. Onze specialisten in evenementorganisatie denken graag met je mee!

Optimale bereikbaarheid

Aviodome Amsterdam heeft een optimale bereikbaarheid aan de A5 en nabij ringweg A10. Op 900 meter bevindt zich station Amsterdam Sloterdijk.

Downloads
Op deze pagina:

Alle voordelen op een rij

 • Optimale bereikbaarheid

  Aviodome Amsterdam ligt aan de snelweg A5 en dichtbij de ring A10. De locatie is uitstekend bereikbaar via het nabijgelegen Station Sloterdijk (900 meter). Het Aviodome is zowel per auto als via het openbaar vervoer binnen 20 minuten te bereiken voor internationale gasten die vliegen op luchthaven Schiphol.

 • 17 multifunctionele zalen

  Aviodome Amsterdam beschikt over een plenaire congreszaal tot 1.000 personen en een hoogte van circa 10 meter. Deze ruimte leent zich uitstekend voor keynotesessies, congresdebatten en meer plenaire programma-onderdelen. Rond de plenaire zaal bevinden zich zestien subruimtes voor break-outsessies.

  Aviodome Amsterdam heeft een capaciteit tot 1.000 personen.

 • 5.000 m² oppervlakte

  Met een oppervlakte van 5.000 m² en een hoogte van 24 meter biedt Aviodome Amsterdam volop ruimte. De dome heeft een spanwijdte van 60 meter en is hiermee één van de grootste koepels van Nederland. Aviodome Amsterdam heeft een capaciteit tot 1.000 personen.

 • Horeca faciliteiten

  Goed eten en drinken is cruciaal voor het succes van een evenement. Aviodome Amsterdam beschikt over eigen horecafaciliteiten. Of het nu gaat om een gezonde en gevarieerde lunch of een uitgebreid diner voor honderden personen; ons team staat garant voor een foodbeleving op niveau. De locatie beschikt over een moderne keuken en kan inspringen op elke cateringwens.

  Boven de plenaire zaal bevinden zich de horecafaciliteiten voor bezoekers. Vanaf deze plek hebben gasten een inspirerend uitzicht op de koepel.

 • Audiovisuele middelen

  De locatie wordt voorzien van geavanceerde multimediafaciliteiten en de modernste techniek op het gebied van licht, geluid, video en rigging. Ook verzorgen wij technici voor de events en kunnen wij opdrachtgevers voorzien van aanvullende podia, stoelen en stands. 

 • Eerste circulaire eventlocatie

  Door de herbouw van het Aviodome is de eerste circulaire eventlocatie van Nederland geboren! Een pand dat gemaakt is van bestaande materialen die nu een tweede leven krijgen. Duurzamer kan niet. Zeker niet omdat we volop investeren in energiebesparende maatregelen. Zo wordt de koepel voorzien van glas met een hoge isolatiewaarde. De locatie krijgt bovendien een warmte-koudeopslaginstallatie. In de winter wordt de bodemwarmte gebruikte voor het verwarmen van de koepel, in de zomer houden we de ruimte met dezelfde techniek koel.

 • Gratis parkeren

  Bezoekers die met de auto komen kunnen gratis parkeren op het eigen parkeerterrein bij het Aviodome. Dit parkeerterrein biedt plek aan zo'n 200 auto's. Dichtbij het Aviodome is parkeergelegenheid voor nog zo'n 300 auto's die we indien nodig tijdens evenementen kunnen benutten.

 • Hotels in directe omgeving

  Bezoekers van Aviodome Amsterdam kunnen kiezen uit diverse hotels in de directe omgeving. Kenmerkend voor de hotels in dit deel van Amsterdam is dat ze relatief betaalbaar zijn en een uitstekende prijs-kwaliteit bieden.