Uitblinken in kwaliteit, beleving en gastvrijheid

Evenementenlocatie Aviodome Amsterdam biedt plaats aan uiteenlopende events zoals congressen, beurzen, feesten en andere bijeenkomsten tot 1.000 personen. De locatie wordt helemaal ingericht en afgestemd op de wensen van evenementorganisatoren en voorzien van alle denkbare faciliteiten voor zakelijke evenementen. Ons doel? De verwachtingen van onze gasten en bezoekers overtreffen door uit te blinken in beleving, gastvrijheid en kwaliteit.

Op deze pagina:
Organiseer jouw evenement
img

Ontdek de mogelijkheden van Aviodome Amsterdam

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, een rondleiding of een offerte op maat.

Contact

Bereikbaarheid

Waar jouw gasten ook vandaan komen, Aviodome Amsterdam heeft een uitstekende bereikbaarheid aan de A5 en nabij ringweg A10. Je kunt gratis parkeren op het terrein. Op 900 meter vind je station Amsterdam Sloterdijk met diverse trein- en metroverbindingen. Indien gewenst verzorgen wij pendelvervoer vanaf het station naar onze locatie. Zowel per auto als via het openbaar vervoer is de locatie binnen 20 minuten te bereiken voor internationale gasten die vliegen op luchthaven Schiphol. 

Routeplanner

Eerste circulaire eventlocatie

De herbouw van Aviodome Amsterdam is uniek in veel opzichten. Nooit eerder werd op zo'n grote schaal een koepel herbouwd. Door de herbouw ontstaat bovendien de eerste circulaire eventlocatie van Nederland. Een pand dat gemaakt is van bestaande materialen die nu een tweede leven krijgen. Duurzamer kan niet! Zeker niet omdat we volop investeren in energiebesparende maatregelen. Zo wordt de koepel voorzien van glas met een hoge isolatiewaarde. De locatie krijgt bovendien een warmte- koudeopslaginstallatie. In de winter wordt bodenwarmte gebruikt voor het verwarmen van de koepel. In de zomer houden we de ruimte met dezelfde techniek koel. Energie voor de installatie wordt opgewekt met zonnepalenen op het bijgebouw.

Duurzaamheidsmaatregelen

Totaalbeleving

Goed eten en drinken is cruciaal voor het succes van een evenement. Daarom beschikt Aviodome Amsterdam over eigen horecafaciliteiten. Of het nu gaat om een hapje of drankje of een compleet diner voor honderden personen; ons team staat garant voor foodbeleving op niveau. De locatie wordt voorzien van geavanceerde multimediafaciliteiten en de modernste techniek op het gebied van licht, geluid, video en rigging. Ook verzorgen wij technici voor de events. Desgewenst kunnen we jou ook ondersteunen op het gebied van entertainment. 

Jarenlange ervaring

Aviodome Amsterdam is onderdeel van de TeKa Groep, een toonaangevende speler in de Nederlandse horeca- en evenementenbranche. Jaarlijks faciliteren we in onze monumentale, industriële en moderne locaties circa 1.500 evenementen voor gezelschappen van 50 tot 5.000 personen. Uitblinken in beleving, gastvrijheid en kwaliteit zijn daarbij onze kernwaarden. 

Offerte aanvragen
“De organisatie speelt goed in op onverwachte zaken en denkt heel goed mee om zo snel mogelijk tot een oplossing te komen. Op deze mensen kun je echt bouwen en dat vind ik belangrijk bij een evenement.” Monique Stavast, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland