Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Bekijk dan onderstaande veelgestelde vragen aan Aviodome Amsterdam.

Zit jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met ons via info@aviodomeamsterdam.com of bel ons via 088 - 000 15 91. We helpen jou graag verder!

 • Is het Aviodome een duurzame locatie?

  De herbouw van Aviodome Amsterdam is uniek in veel opzichten. Nooit eerder werd op zo'n grote schaal een koepel herbouwd. Door de herbouw ontstaat bovendien de eerste circulaire eventlocatie van Nederland. Een pand dat gemaakt is van bestaande materialen die nu een tweede leven krijgen. Duurzamer kan niet! Zeker niet omdat we volop investeren in energiebesparende maatregelen.

  Bekijk alle duurzaamheidsmaatregelen

 • Wat zijn de mogelijkheden qua culinaire invulling?

  Goed eten en drinken is cruciaal voor het succes van een evenement. Daarom beschikt Aviodome Amsterdam over eigen horeca- en cateringvoorzieningen. Wel zo flexibel. We denken graag mee hoe we jouw bezoekers een foodbeleving kunnen geven die past bij het evenement, jouw wensen en budget. Heb je een specifiek thema? Dan brainstormen we graag mee. Neem vrijblijvend contact met ons op.

  contact

 • Wanneer zijn jullie bereikbaar?

  Aviodome Amsterdam is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur. Of neem contact met ons op via:

  contactformulier

  bel-mij-terug

 • Is het Aviodome een grote, lege ruimte?

  Nee. De dome zelf gaat fungeren als eyecatcher en 'schil' van de locatie. Binnen in de dome komen verschillende, moderne congresruimtes die voorzien worden van alle denkbare technische faciliteiten. Door de dome te voorzien van 'inbouwruimtes' kunnen we op energiezuinige wijze een comfortabel binnenklimaat realiseren. Hiermee bieden wij een multifunctionele locatie met flexibel inzetbare ruimtes. 

 • Kan ik dichtbij overnachten?

  Bezoekers van het Aviodome kunnen kiezen uit diverse hotels in de directe omgeving. Het gaat onder meer om het Mercure Hotel Amsterdam Sloterdijk, het Best Western Blue Tower Hotel en het Amsterdam ID Aparthotel. Kenmerkend voor de hotels in dit deel van Amsterdam is dat ze relatief betaalbaar zijn en een uitstekende prijs-kwaliteit bieden.

 • Kan ik langskomen voor een rondleiding?

  Dat kan zeker! Onze medewerkers leiden jou graag rond door de locatie, zodat je een goed beeld krijgt van de ruimtes en de sfeer. Ook gaan zij graag om de tafel om jouw wensen en eisen te inventariseren en de mogelijkheden te bespreken. Op basis hiervan maken wij een offerte op maat.

  Plan een rondleiding in

 • Is het Aviodome goed te bereiken?

  Aviodome Amsterdam ligt aan de A5 en nabij ringweg A10 en station Amsterdam Sloterdijk. Het Aviodome is zowel per auto als via het openbaar vervoer binnen 20 minuten te bereiken voor internationale gasten die vliegen op luchthaven Schiphol.

  Routeplanner

 • Welke technische voorzieningen heeft het Aviodome?

  Aviodome Amsterdam wordt voorzien van hoogwaardige technische faciliteiten op het gebied van audio, licht, video en rigging. Wij zorgen voor technische ondersteuning bij de evenementen en kunnen voorzien in benodigdheden als podia, stoelen en stands.

 • Wij zijn gebonden aan een datum; is het Avidome beschikbaar?

  Dat bekijken we graag even voor jou. Neem contact met ons op via 088 - 000 15 91 zodat wij een vrijblijvende optie voor jou kunnen plaatsen.

  contact

  info@aviodomeamsterdam.com

 • Hoe zit het met parkeren?

  Bezoekers die met de auto komen kunnen gratis parkeren op het eigen parkeerterrein bij de dome. Dit parkeerterrein biedt plek aan zo'n 200 auto's. Dichtbij het Aviodome is parkeergelegenheid voor nog zo'n 300 auto's die we indien nodig tijdens evenementen kunnen benutten.

 • Hoe groot is het Aviodome?

  Aviodome Amsterdam is één van de grootste koepels van Nederland en heeft een totaal oppervlak van 5.000 m². De dome zelf is 3.250 m², heeft een hoogte van 24 meter en een spanwijdte van maar liefst 60 meter. De locatie biedt plek aan zo'n 1.000 bezoekers. De plenaire congreszaal heeft een grootte van 865 m² en een hoogte van circa 10 meter.

 • Welke events kunnen plaatsvinden in het Aviodome?

  De locatie biedt plaats aan uiteenlopende evenementen. Denk hierbij aan:

  - Congres
  - Seminar
  - Symposium
  - Klantendag
  - Jaarvergadering
  - Bedrijfsfeest
  - Beurs
  - Expositie
  - Productlancering
  - Personeelsfeest
  - Nieuwjaarsbijeenkomst
  - Kick-off bijeenkomst
  - Awarduitreiking
  - Inspiratiedag
  - Presentaties
  - Jubileumfeest
  - Personeelsbijeenkomst
  - Leveranciersdag